fbpx

Support

Behöver du snabbt komma i kontakt med oss?

Ring oss gärna på 021-12 76 76 eller använd nedanstående formulär:

  3D-simulering

  En 3D-simulering ger dig möjligheten att se slutresultatet av en bröstförstoring i förväg. 3D-bilden kan visa t.ex. olika implantatstorlekar eller profiler. Fotograferingen tar endast några sekunder att genomgå!

  Se resultatet i förväg – i 3D

  Den som funderar på att genomgå en bröstförstoring har ofta en bild av hur hon vill att brösten ska se ut efter operationen. Det är viktigt att komma ihåg att alla kirurgiska ingrepp innebär en viss osäkerhet angående hur resultatet kommer att se ut och att det även gäller vid bröstförstoringar. Det är inte heller möjligt att jämföra sig med andra kvinnor eftersom varje kropp är unik.

  Vi erbjuder 3D-kamera

  Laser & Estetik erbjuder Vectra XT 3D-kamera, vilket gör det möjligt för dig att se exempel på hur du skulle kunna se ut efter en bröstförstoring redan innan du genomgår operationen, med hjälp av en 3D-simulering.

  Vectra XT, är marknadens senaste och mest avancerade kamera och Laser & Estetik är den första kliniken i Sverige som erbjuder fotografering med Vectra XT 3D-kamera, i samband med att du besöker våra specialister i plastikkirurgi.

  laser-3d

  Hur går det till?

  Under konsultationen fotograferas dina bröst i 3D. Fotograferingen (3D-simuleringen) tar endast några sekunder. Efter fotograferingen kan du, i samråd med den plastikkirurg som ska utföra operationen, jämföra implantat i olika storlekar och former. På en kameraskärm visas ett fotografi i 3D av din egen kropp efter genomgången bröstförstoring, dvs. med de implantat som du har valt. 3D-bilden kan roteras i 360 grader så att du kan se hur brösten kan förväntas att se ut från alla vinklar. Du kan även jämföra fotografier av dig själv före och efter bröstförstoringen och prova dig fram mellan olika implantat tills det känns helt rätt för dig.

  _Breast, Sculptor, animation-1

  Hur går jag tillväga?

  För att se exempel på hur dina bröst kan se ut efter en bröstförstoring, med hjälp av en 3D-simulering, är du välkommen att boka tid hos någon av våra plastikkirurger. 3D-simulering erbjuds för närvarande endast på vår specialistklinik i Stockholm.

   

  Snabbfakta

  Unikt: Se exempel på slutresultatet, innan operation!

  Fördelar: Underlättar valet av implantat och storlek

  Vad ingår?: Personlig rådgivning hos plastikkirurg

  Pris: 500 kr