fbpx

Support

Behöver du snabbt komma i kontakt med oss?

Ring oss gärna på 021-12 76 76 eller använd nedanstående formulär:

  Ett unikt koncept - för dig som planerar att genomgå en bröstförstoring

  I alla led har vi valt att arbeta med det bästa som finns på marknaden, för att leverera resultat i en klass för sig.

  test12 Våra plastikkirurger är utbildade i Sverige och är medlemmar i Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi och/eller Svensk Plastikkirurgisk Förening.
  test22 Hos oss ska du känna att vi är med dig hela vägen, från början till slut, och lite till. Som första klinik i Sverige erbjuder vi dig därför en Trygghetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar ev. oförutsedda händelser helt kostnadsfritt. Du kan även b.la. alltid nå oss, oavsett tid på dygnet, vid akuta lägen. Allt för att du ska känna dig trygg.
  test21 Kliniken ligger centralt, mitt i Stockholm city, endast ett par minuters promenad från centralstationen.
  test13 Våra plastikkirurger arbetar endast med välbeprövade implantat. Samtliga implantat är FDA-godkända och/eller CE-märkta.
  test17 Som enda klinik i Stockholm erbjuder vi ärrplacering i armhålan med hjälp av titthålsteknik.
  test23 Patientsäkerhet är en grundförutsättning för vår verksamhet. Vi har bl.a. erfaren personal, avancerad patientövervakning, sterila operationssalar med hepafiltrerad lufttillförsel samt egen avancerad steril.
  test11 Vi har marknadens bästa 3D-kamera. 3D-simulering hjälper dig att välja ett implantat som på bästa sätt överensstämmer med dina förväntningar och önskemål.
  test16 Vid förstoringar använder vi  en speciell strut för säkrare införsel av implantat. Denna metod ger betydligt mindre ärr jämfört med de traditionella metoder som oftast används i branschen.
  test15 Vi använder exklusiva Quill-suturer som ger minimala ärr. Dessa är väsentligt dyrare än de traditionella suturer som oftast används vid bröstförstoringar.
  test201 Vid operationer använder vi den bästa belysningen för optimal precision, dvs. lampor från LuxTec som är marknadsledande på pannlampor försedda med Xenonljus.
  test18 Vi ställer höga krav på utrustning och använder endast högkvalitativ och modern kirurgisk utrustning från ledande leverantörer.
  test19 Vi ägs inte av riskkapitalbolag där ambitionen endast är att öka vinstmarginalen. Vi har konkurrenskraftiga priser samtidigt som vi upprätthåller högsta kvalité i alla led.