fbpx

Support

Behöver du snabbt komma i kontakt med oss?

Ring oss gärna på 021-12 76 76 eller använd nedanstående formulär:

  Rena Sculpt HIEMT (High-Intensity Electromagnetic Muscle Trainer)

   

  Rena Sculpt HIEMT (High-Intensity Electromagnetic Muscle Trainer) är den medicinska tekniken som används inom estetisk medicin. Den använder ett fokuserat elektromagnetiskt fält med säker intensitetsnivå.

   

  Elektromagnetiskt fält passerar icke-invasivt genom kroppen och interagerar med motorneuroner som går in i själva muskelfibrerna och därefter utlöser supramaximala muskelsammandragningar. Detta kan man inte uppnå med hjälp av träning.

   

  Rena Sculpt behandling motsvarande mer än 20 000 smärtfria situps eller knäböj. Behandlingen utförs med att kunden ligger på en brits och därför passar mycket bra för folk som inte kan träna på vanlig sätt eller kan utöka sina resultat med hjälp av Rena Sculpt.

   

  Det behövs en enda behandling som tar bara 20 till 30 minuter och därefter kan kunden återgå till sin dagliga rutin, 2-3 behandlingar per vecka, skulle vara tillräckligt för ett perfekt resultat för de flesta. Generellt rekommenderas 4-6 behandlingar.

  På en behandling förbränner man upp till 2,300 kalorier.

   

  EFFEKTER PÅ FETT

   

  Flera nyligen genomförda studier med CT-, MRI- och ultraljudsutvärderingar har rapporterat cirka 21% minskning av subkutant fettlager hos patienter som behandlats med HI-EMT-baserad enhet på buken.

   

  Rena Sculpt använder de mest avancerade och intensiva elektriska muskelstimulatorn. Fokuserat elektromagnetiskt fält passerar genom all hud och fett för att effektivt stimulera musklerna, vilket ger de mest intensiva kontinuerliga sammandragningar som är idealiska för muskelväxt och fettförbränning.

   

  En mängd kliniska studier från USA visar med hjälp av Ultraljud, CT röntgen och Magnetröntgen att klienter har minskat över 20 % i fett och ökat 18% i muskelmassa efter behandlingen är klar.

   

  RENA SCULPT 30 minuter pris 950:- per behandling

  Kur på 8 behandlingar 6900:-

  Kombination 1 behandling Rena Sculpt 30 minuter och 1 behandling LPG Endermologie 15 minuter, totalt 45 minuter 1300:-

  Erbjudande: 8 behandlingar Rena Sculpt och 8 behandlingar LPG Endermologie 8800:-