fbpx

Support

Behöver du snabbt komma i kontakt med oss?

Ring oss gärna på 021-12 76 76 eller använd nedanstående formulär:

  Allt du behöver veta om Xantelasma

  Xantelasma karaktäriseras av gula plack som bildas under huden, oftast runt ögonlocken. Denna vanliga hudåkomma orsakas av lipidavlagringar och kan vara kopplad till höga kolesterolnivåer. Dock kan personer med normalt kolesterol också drabbas.

  Orsaker till Xantelasma

  Xantelasma är ofta en indikation på förhöjda lipidnivåer i kroppen. Dessa gula plack är smärtfria men kan påverka individens självkänsla på grund av deras framträdande placering i ansiktet. Det är viktigt att känna till att dessa plack kan behandlas.

  Behandlingsalternativ

  Hos Laser & Estetik erbjuder vi en effektiv lösning för att hantera och minska uppkomsten av Xantelasma. Våra skräddarsydda laserbehandlingar är designade för att noggrant och effektivt reducera och ta bort de gula placken.

  Boka en konsultation

  Vårt team använder den senaste tekniken för att säkerställa att behandlingen är både effektiv och skonsam. Kontakta oss idag för en konsultation. Vi kommer att arbeta tillsammans med dig för att skapa en individuell behandlingsplan anpassad efter dina specifika behov och önskemål. Hos oss är du i trygga händer.

  Återställ din naturliga skönhet

  Låt oss hjälpa dig att återfå din naturliga skönhet och självförtroende genom att effektivt hantera Xantelasma. Vi är dedikerade till att ge dig de bästa resultaten med hjälp av våra säkra och effektiva hudbehandlingar.

  Priser för behandling av Xantelasma

  Från 1500 kr per behandling.

  Xantelasma

  Kontakt och bokning

  Tel: 021-12 76 76

  Pris: från 1 500 kr