Support

Behöver du snabbt komma i kontakt med oss?

Ring oss gärna på 021-12 76 76 eller använd nedanstående formulär:

Tandblekning

Alla vill ha ett vackert leende. Vi reagerar alla positivt när vi möter en medmänniska med bländade vita tänder. Det är ett bevis på god hälsa och fräschör. Besök oss i Västerås för de nyaste tandblekningsbehandlingarna på marknaden.

Tandblekning i Västerås

Långt ifrån alla har vita tänder naturligt. För en del av oss har vitheten minskat på naturlig väg med åren. Andra har faktiskt mindre vita tänder från början. Ytterligare en del har fått missfärgade tänder p.g.a. yttre orsaker som medicinering och kosthållning. Kaffe och rökning är här vanliga orsaker. Vi i Västerås erbjuder de senaste behandlingarna för tandblekning, som utförs av utbildad personal.

Tydlig effekt

Nu kan de flesta av oss kraftigt förbättra färgen på våra tänder genom en säker, snabb och kostnadseffektiv metod. Endast ett behandlingstillfälle på ca 60 minuter behövs för mångårig effekt med tydligt och märkbart vitare tänder.

Specialutbildad personal

BrilliantSmile ger – förutom vitare tänder – högre självkänsla och bättre självtillfredsställelse genom ett vackert leende. De kliniker som arbetar med BrilliantSmiIe har samtliga specialutbildats och certifierats för användande av BrilliantSmile’s utrustning och medicinskt CE märkta preparat.

Enkel behandling

Själva behandlingen är automatiserad. Patienter som genomgår en behandling med BrilliantSmile-metoden behöver normalt inte återkomma för upprepade behandlingar.

Vi använder oss av marknadsledande, milda preparat i kombination med välbalanserat plasmaljus. Behandlingen kan ge ilningar/isningar i tänderna men är övergående. Samtliga tänder behandlas under tre 20-minuters-perioder vid ett och samma behandlingstillfälle.

Vita tänder snabbt – utan bieffekter!

BrilliantSmile är den ledande metoden för effektiv och säker tandblekning. Det är den tekniken vi använder i Västerås.
BrilliantSmile ger vitare tänder på bara en behandling som är långt automatiserad för att säkerställa resultatet. Effekten är mycket tydlig. Bieffekter i form av ökad sensibilitet och ilningar i tänderna är vanligt förekommande med andra blekningsmetoder. Dessa bieffekter är mycket ovanliga med BrilliantSmile-metoden.

Behandlingsprocessen

Behandlingen som tar cirka två timmar på börjas med en putsning av tänderna. Därefter appliceras en väteperoxid gel på tänderna som aktiveras med plasmailjus. Under hela behandlingen byts gelen ut tre gånger. Det aktiverande plasmaljusets våglängd ligger mellan 400-490Nm och är helt fritt från skadligt UV-ljus. Behandlingen är helt säker och utan biverkningar. I snitt blir tänderna sju nyanser vitare* efter en behandling.

*Vitnyansen fastställs före och efter med hjälp av Vitapan Vita Classics tandkarta ordnad efter vitnyans.

BrilliantSmile tandkräm

Vi har även tandkrämen Brilliant Smile Whitening, en mycket omtyckt tandkräm som innehåller kaliumnitrat och flour som motverkar ilningar och karies.

BrilliantSmile NanoSeal Total+

Nu finns även möjligheten att komplettera din tandblekning med en Nano Seal som remineraliserar och förseglar din emalj eller din blekning. Då behöver du inte avhålla dig från missfärgande födoämnen så som snus, cigaretter, kaffe osv. i 72 timmar efter blekning.

Kontakta vår klinik i Västerås för bokning och personlig rådgivning.

Snabbfakta

Var?: På vår klinik i Västerås

Vad kostar det?: 3500 kr

Metod?: BrilliantSmile