fbpx

Support

Behöver du snabbt komma i kontakt med oss?

Ring oss gärna på 021-12 76 76 eller använd nedanstående formulär:

  Om oss

  Bakgrund & Filosofi

  Laser & Estetik kedjan grundades redan 2005 och kliniken i Västerås etablerades samma år. Västerås kliniken har vuxit till att bli en av regionens största privata kliniker inom skönhetsvård och erbjuder idag ett brett sortiment av estetiska laserbehandlingar och hudvård. Laser & Estetik i Västerås är huvudklinik inom Laser & Estetik-kedjan och erbjuder laserbehandlingar, hudvårdsbehandlingar och injektionsbehandlingar där utbildad personal tar emot kunder från när och fjärran.

  Ambitionen är att alltid ge ett personligt och professionellt omhändertagande och målet är självfallet nöjda kunder. Vi ställer höga krav på oss själva och vår kompetens för att kunna erbjuda moderna och säkra behandlingar av hög kvalitet. Våra erfarna specialister lyssnar alltid på individuella önskemål samt förväntningar och ger personlig vägledning.

  Kompetens & Erfarenhet

  Vår expertis består av hudterapeuter, sjuksköterskor, läkare och laserterapeuter. Alla med stor erfarenhet inom sina respektive områden.

  Trygghet

  Klinikerna har full patientskadeförsäkring och vår personal är handplockad och specialutbildad inom yrket.

  Miljöpolicy

  Vi på Laser & Estetik tänker miljövänligt i vårt arbete och hanterar alltid leveranser och avfall enligt gällande miljöföreskrifter och rekommendationer.

  Tillgänglighet

  Våra kliniker är centralt belägna och lättillgängliga. Vårt mål är att finnas tillgängliga och uppfylla dina önskemål och ibland kan vi även erbjuda behandlingar på kvällstid och helger. Laser & Estetik finns i Västerås och har samarbetspartners i form av Nordiska Kliniken i Stockholm.