fbpx

Support

Behöver du snabbt komma i kontakt med oss?

Ring oss gärna på 021-12 76 76 eller använd nedanstående formulär:

  Så går det till

  Konsultation

  Inför din operation eller behandling genomgår du en konsultation hos en specialist inom önskat behandlingsområde. Där kommer du att få bedömning, analys av eventuell problematik och få fulltäckande information kring de behandlingsalternativ som passar just dig bäst.

  Det är viktigt att du känner dig trygg med ditt beslut och att du får prata igenom det med någon som kan besvara dina frågor. Vi går tillsammans igenom dina önskemål och förväntningar med en operation eller behandling och gör en individuell bedömning av dina förutsättningar för det ingrepp du vill göra.

  Telefonkonsultation

  Bor du långt ifrån din Laser & Estetik klinik och har svårigheter att komma till en läkarkonsultation så går det bra att sända fotografier tillsammans med kontaktuppgifter och en beskrivning av dina önskemål. Vi kontaktar dig för en telefonkonsultation så snart bilderna anlänt till kliniken. Kontakta Uppsala kliniken där våra kirurger sitter och där operation genomförs. Övriga kliniker är samarbetspartners som inte erbjuder operation. Kontakta Uppsala genom att klicka här.

  Operation

  Vill du boka en tid för operation så kan du göra det efter konsultationen. Ibland vill man fundera över saken för att sedan ringa och boka en tid. När du har bestämt dig och bokat en operationstid så kommer du att få informationsmaterial av oss. Där finns fulltäckande information och instruktioner kring ingreppet som vad man bör tänka på inför, under samt efter klinikvistelsen.

  Inför operation

  På operationsdagen får du träffa din kirurg, som fotograferar och ritar på dig. Längden på operationen beror på vilket ingrepp som görs samt dess omfattning. Inför operationen kommer du att få smärtlindring i förebyggande syfte och även lite lugnande medicin. Ingreppet sker sedan helt smärtfritt i lokalbedövning.

  Efter operation

  Du kommer att kunna stå på egna ben utan problem och åka hem, dock inte köra egen bil.

  Återbesök och uppföljning

  Återbesök och uppföljning ingår i operationskostnaden. Du bokar själv din återbesökstid genom att ringa eller maila din klinik.

  Betalning

  Operationskostnaden skall vara inbetald senast 7 arbetsdagar innan operationsdagen, vi ger inte ut faktura för efterskottsbetalning.

  Vid behov av finansiering av en operation finns det olika alternativ, till exempel  finansinstitut som specialiserat sig på hälso- och sjukvårdssektorn, eller den egna banken.

  Kontakta din klinik för mer specifik information om betalning.

  Avbokningsregler

  Du har naturligtvis alltid möjlighet att avboka/omboka din tid, men detta måste ske senast 10 arbetsdagar innan avtalad operationstid, det gäller även vid preliminärbokningar. Se vår avbokningspolicy nedan.

  • Vid avbokning/ombokning senare än 10 arbetsdagar innan avtalad operationstid debiteras 10% av operationssumman.
  • Vid avbokning/ombokning senare än 7 arbetsdagar innan avtalad operationstid debiteras 30% av operationssumman.
  • Vid utebliven operationstid (ej avbokning/ombokning) debiteras 50% av operationssumman.
  • Vid avbokning pga medicinska skäl sker ingen debitering, dock krävs ett giltigt läkarintyg.

  Samarbetspartner

  Om du efterfrågar plastikkirurgiska operationer som utförs under narkos, såsom bröstförstoring, bröstlyft, bröstförminskning, bukplastik mm så hänvisar vi till vår samarbetspartner Nordiska Kliniken (tidigare Laser & Estetik Stockholm) som finns i Stockholm.

  Hemsida till Nordiska Kliniken hittar du här: www.nordiskakliniken.se

  Fakta

  Laser & Estetik: Grundades 2004

  Huvudområde: Estetisk plastikkirurgi

  Fokus: Patientsäkerhet och resultat

  Filosofi: Personligt omhändertagande

  Styrkor: Tillgänglighet och hög service

  Ambition: Bästa möjliga resultat

  Mål: Ytterst nöjda patienter/kunder